Brands

 

 

        

 

glo therapeutics leverer personlige hudpleje løsninger ved at inkorporere daglig behandling med målrettede behandlinger. Ved hjælp af innovativ teknologi og banebrydende forskning, er vores formler designet med potente koncentrationer af aktive bestanddele til klinisk at transformere huden

Læs mere ...

Gå til produkterne ...

 

        

 
Glo minerals er prisvindende mineral makeup der er unikt designet til at levere uovertruffen dække med et bredt spektrum af farve og produktmuligheder samt UV og miljømæssig beskyttelse af huden.
Formuleret uden indhold af talkum, parabener, kunstige parfume og farvestoffer, er glominerals det ideelle valg uanset alder og hudtype.

Læs mere ...
 

 

        

 
Bio Sculpture er den ORIGINALE gel til at påføre permanent, farve på neglene.
 
Denne unikke gel er en farvet overlay der anvendes på din naturlige negl, som en permanent polish. Det er en avanceret neglebehandling, der reparerer og styrker negle. Den fleksible gele bevæger sig med neglene og beskytter dem, så de kan vokse uden at knække. Tynd, stærk og fleksibel med en blank overflade. Geleen tørrer øjeblikkeligt under UV og LED lys og og ændrer sig derefter ikke.Læs mere ...

 

 

                     

 

wax logic er nytænkende, innovativ og revolutionerende. Wax Logic´s voks har et højere smeltepunkt andre de fleste andre voksprodukter, hvilket påvirker flere aspekter af voksning.

 

Læs mere ...