glo minerals

 

 

HUDPLEJENDE MAKEUP

   - DER PLEJER, DÆKKER OG BESKYTTER

 


Glo minerals er prisvindende mineral makeup der er unikt designet til at levere uovertruffen dække med et bredt spektrum af farve og produktmuligheder samt UV og miljømæssig beskyttelse af huden.
Formuleret uden indhold af talkum, parabener, kunstige parfume og farvestoffer, er glominerals det ideelle valg uanset alder og hudtype.

 

  • Ekseptionelt dække der holder
  • Smuk og naturlig finish
  • Fyldt med kraftfulde anti oxidanter
  • Velegnet til alle hudtyper, også sensitiv

 

 

 

Indholdsstoffer
Glominerals produkter er parabene-fri samt fri for kunstige farve og parfume stoffer. Der er i nogle af vores formler, f.eks gloLiquid Lips, naturlige botaniske duftstoffer.
Vores produkter er desuden glutenfri, med undtagelse af vores gloFace Primer, gloLip Filler Pencil, gloLash Conditioner, gloPrecise Micro Lipliner samt Moisturizing Body Wash, og Smoothing Salt Scrub.
          
Etik
Ingen af vores produkter er testet på dyr.
Vi bidrager til bevarelsen af miljø og natur ved at arbejde med genanvendelse af materiale, f.eks er alle emballageæsker produceret af genbrugs materiale. En del af vores produktion foregår desuden med fokus på anvendelse af vindenergi og i størst muligt omfang anvendes soyabaseret blæk som tryk fremfor petroleumsbaseret tryk.