Kontouring & Highlight af lys hud

Oprettet d.

Kontouring & Highlight af lys hud

KONTOURING & HIGHLIGHT AF LYS HUD

 

 

Lys hud kan være svær at konturere, da farverne nemt bliver enten for varme eller for mørke. Hvis du vælger en farve, der er for varm, vil du ende op med en bronzing effekt, som måske nok er fantastisk, men måske lidt for synlig og mere henleder opmærksomheden på et ”makeuppet” look. Hvis du vælger en farve der er for mørk, vil konturen blive for åbenlys og måske endda fremhæve de områder du egentlig forsøgte at minimere. Følg disse tips til at vælge den rigtige nuance og lære at konturere lys hud for et smukt og naturligt resultat!

 

Først vælges en kontur farve med en kølig undertone. Hvis farven ligner en bronzer er den sandsynligvis IKKE det rigtige valg. Den første kontur skygge i Contour Kittet i Fair to Light er et perfekt match. Kontour farven skal IKKE indeholde glimmer, den skal efterligne en naturlig skygge, som er mat.

 

Og husk - blend, blend, blend. Kun ved at undgå striber og kanter opnår du et perfekt resultat. Blend gerne med Contouring Hightlight Brush. Hvis du er begynder indenfor Kontouring eller normalt ikke bære meget farve på dit ansigt, så start langsomt med at kontourere et enkelt område eller 2.

 

 

KONTOUR

 

  1. Hårkanten: Det er meget vigtigt at starte naturligt, fordi en en smule farven tager dig langt. Børst lidt farve langs hårgrænsen. Blend godt med din pensel for at få en usynlig overgang imellem hovedbund og pande.  
  2. Kindben & tinding: Træk med let hånd farven fra tinding ned mod kindbenet og lad farven lande lige under kindbenet.
  3. Kæbelinje: Start din linje lige under øreflippen og træk den hele vejen lang kæbelinjen. Undlad at kome farve ned af halsen, da det vil få din foundation til at synes for mørke og usammenhængende med resten af ansigtet.
  4. Næse: Tilføj naturlig dybde til øjenområdet, ved at konturere let fra den inderste del af øjenbrynet ned til næsen. For en ”slankende” effekt af næsen trækkes linjen ned på begge sider af næsebenet.

 

       Og husk – Blend, blend, blend!

 

 

HIGHLIGHT

Mat Highlight

Påfør et mat højdepunkt på centrum af panden, hagen og på kinderne lige under dit kindben, men over din kæbelinje. Den matte farve giver en diskret effekt og tilfører en blød glød.

 

Shimmer Highlight

Læg din shimmer highlighter let på toppen af den matte highlighter for at få huden til at ”shine” ekstra. Leg med din shimmer highlight til du får det ønskede resultatet – men husk! – du kommer langt med en lille smule!