Er det virkelig nødvendigt med en øjencreme?

Oprettet d.

Er det virkelig nødvendigt med en øjencreme?

Et ofte stillet spørgsmål er: "Har jeg virkelig brug for et specialiseret produkt til øjenområdet?"

 

Nogle mener, at din ansigts serum og fugtighedscreme er fuldt ud ligeså anvendelig også til brug omkring øjnene, som til resten af ansigtet. Men vi ved, at huden omkring øjnene typisk ikke den samme som resten af ​​dit ansigt. Den er tyndere, mere delikat, mangler olieproduktion og den stresses af de mange gentagne ansigts bevægelser. Alt dette kan overanstrengelse og udtørre vævet omkring øjnene, hvilket fører til tegn på ældning og bidrager til udtryks linjer.

 

HUDEN OMKRING ØJNENE ER TYPISK IKKE DEN SAMME SOM I RESTEN AF DIT ANSIGT, DEN ER TYNDERE…….

 

Øjnenområdet kan have yderligere problemer med misfarvning og væske ophobning, der fører til hævelser. Genetikken spiller en rolle i dette såvel som: allergi, mangel på søvn, aldring og livsstilsvaner, herunder soleksponering.

 

Selv hvis du ikke mener at din hud generelt er sensitiv, er det en god tommelfingerregel at genkende og behandle øjnene under denne kategori. Derfor bør du vælge produkter specielt formuleret til at behandle dette delikate væv. 

 

En antioxidant boost er vigtigt for at beskytte din hud mod miljøskader. 7,5% Vitamin C Eye Serum anvender en lavere dosis af L-ascorbinsyre for at hjælpe med at lysne og forbedre elasticiteten. Den indeholder desuden vigtige aktive ingredienser som Snap 8, der blokerer transmissionen af signaler til de rynke-forårsager muskler, og dermed hjælper med at reducere og blødgøre forekomsten af ​​fine linier omkring øjnene. På grund af den naturligt sure karakter af C-vitamin, er denne formel mest hensigtsmæssigt til fedtet hud, kombineret hud og tør hud.

 

Den daglige pleje af øjenområdet klares med Vital Eye Cream. Den fugter i dybden, udglatter og revitalisere området omkring øjnene med peptider, vitaminer og antioxidanter.

Med special ingredienser til rådighed, hvorfor så ikke bekæmpe poser under øjet, kragetæers rynker mv optimalt,  ved at  vælge en formel specielt udviklet til dette delikate område?