Mikroperler i Hudpleje

Oprettet d.

Mikroperler i Hudpleje

Der er i øjeblikket en del debat i de offentlige medier, om indeholdet af Mikroperler i personlig pleje og kosmetik. Glotherapeutics Hudplejeserie er på forkant og er allerede opdateret og fra produktionen i USA nu helt fri for Polyethylene mikroperler. Istedet eksfolierer og renser vi med indhold af naturlige, miljøvenlige ingredienser istedet. Det danske lager vil ganske hurtigt fremadrettet også være med de nye formler på hylderne.

 

Mikroperler defineres som en hvilken som helst fast plast partikel mindre end 5 mm i størrelse og anvendes til at exfoliate eller rense. Mikroplastik kan ikke optages af rensningsanlægget og ryger derfor ud i vores havmiljø, hvor det ender i fødekæden og i madvarer. Forskere anskuer, at mange hundrede millioner stykker mikroplastik skylles ud i vandmiljøet hver time og mistanken om, at problematiske kemikalier kan klæbe til mikroplasten, bekymrer ligeledes.

 

 

Sammen med vores forpligtelse til ingen dyreforsøg er vi stolte af, at levere produkter der er både effektive og samtidig beskytter vores marine dyreliv og vandveje. 

Gem