NY, FANTASTISK VITAMIN C SERUM

Oprettet d.

NY, FANTASTISK VITAMIN C SERUM

MÅ VI PRÆSENTERE.....

 

den nye Skin Protecting Power Duo

 

 

REPARER, BESKYT OG FORYNG DIN HUD MED SKIN PROTECTING POWER DUO

 

Ved at kombinere den helt nye formel af Vitamin C Serum, Daily Power C og Daily Hydration, Hyaleronsyre serum, sikres den optimale beskyttelse af huden, forbyggelse af alderstegn og lysning af allerede tilstedeværende solskader.

 

C-vitamin virker som din daglige antioxidant for at beskytte huden mod miljøskader, og Hyaluronsyre giver kritisk fugt til dehydreret hud - i kombination får du de maksimale fordele for en smuk og sund hud. 

 

Shop Skin Protecting Power Duo

 

 

Miljøpåvirkning er en af de største årsager til skade på huden. Spørgsmål som tidlige tegn på aldring, hyperpigmentering og ujævn tekstur skyldes alle de frie radikaler vi møder dagligt. Til at beskytte huden mod skadelige partikler og reparere tidligere skader, er et C-vitaminprodukt løsningen.

 

 

Traditionelle C-Vitamin serums oxiderer hurtigt, hvilket fører til reduceret effekt over tid. Dette var en af ​​de vigtigste drivkræfter, der førte til nyskabelsen af ​​vores nye Daily Power C Serum.

 Vi ønskede at skabe et produkt, der ikke længere ville opleve oxidationsproblemer. Ved at kombinere tre forskellige former for C-vitamin har vi ændret spillet for C-vitaminer.

 

DAGLIG POWER C

• Dagligt antioxidant-, forurenings- og miljøbeskyttelsesserum

• Giver synlig klarhed i  huden

• Indeholder 15% C-vitamin

• Stabiliseret formel, der giver længere holdbarhed uden oxidationsproblemer som med traditionelle C-vitaminer

• Anbefales til alle hudtyper, herunder følsom hud.

 

 

Vi håber nu, at du er klar til at indføre Daily Power C i din hudpleje rutine, men hvis du stadig ikke er overbevist, så tag et kig på højdepunkterne fra vores kliniske undersøgelser:

 

• Inden for 56 dage efter regelmæssig brug har kunderne forbedret hudens smidighed med nedsat synlighed af porer og udtrykslinjer for en glattere og yngre hud.

 

• Efter blot ni dage viste undersøgelser mere end 35% reduktion i overskydende pigment, hvilket resulterede i en lysere hud og forbedret udstråling.

 

 

Påfør dit C-serum om morgenen efter rens. Vores formel er blid, men alligevel utrolig effektiv, når den bruges dagligt. Du får den absolut optimale effekt når du kombinerer din Vitamin C serum med Daily Hydration, Hyaleronsyre serum.

Du påfører da Power C først og derefter Daily Hydration.  Daily Hydration genopbygger vandindholdet i huden og hjælper din hud til at se endnu bedre resultater!

 

MED SKIN PROTECTING POWER DUO ER DU KLAR TIL AT NYDE DET SKØNNE SOLSKINSVEJ!